Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاملان بازار سیاه مدرک‌فروشی احتمالا آگاه نبوده و نیستند که می‌توانند به صورت کاملا رسمی و قانونی اقدام به فروش مدرک کنند؛ آن هم با مجوز وزارت علوم!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مرآت، کافی است سه واژه «فروش مدرک دکتری» را در اینترنت جستجو کنید تا علاوه بر این که پیشنهادات پرشمار فروش مدارک تحصیلی معتبر(!) از دیپلم تا دکتری را ببینید، گزارش‌هایی را هم مشاهده کنید که از بازار سیاه فروش مدرک در خیابان فلان و بهمان تهران حکایت می‌کنند! بازاری که تلاش می‌کند از ساختارهای قانونی فاصله بگیرد و از چشم مأموران پنهان بماند تا بتواند به کار خود ادامه دهد!

عاملان این بازار سیاه قیمت‌های مختلفی را برای مدارک گوناگون پیشنهاد می‌دهند تا مخاطب حق انتخاب داشته باشد که بر حسب وسعت جیبش، دوست دارد دیپلمه باشد یا جناب آقای دکتر! این بازار تا پیش از این درست در مجاورت یکی از معتبرترین دانشگاه‌های کشور یعنی دانشگاه تهران، پررونق بود اما همزمان با پیشرفت روزافزون علوم و تکنولوژی‌ها، عاملان بازار سیاه خودشان را به مشتریان نزدیک‌تر کرده‌اند و ارتباط با آن‌ها را سهل‌تر! بنابراین نیازی نیست برای خرید مدرک به خیابان انقلاب تهران بروید! دوستان زحمتکش مدرک‌ساز، مدرک را برای شما به سمنان یا هر شهر دیگری که در آن زندگی می‌کنید پست می‌کنند!

اما نکته مهمی در این میان وجود دارد! عاملان آن بازار سیاه احتمالا آگاه نبوده و نیستند که می‌توانند به صورت کاملا رسمی و قانونی اقدام به فروش مدرک کنند؛ آن هم با مجوز وزارت علوم! دیگر نیازی به نگرانی درباره خرید و فروش مدرک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این، موضوعِ فایل صوتی ضمیمه شده به این یادداشت است! خانمی تماس می‌گیرد؛ طوری با شما صحبت می‌کند که گویی شما را می‌شناسد و البته می‌داند که شما در حوزه رسانه کار می‌کنید؛ پیشنهادش هم فریبنده است:«مدرک معادل دکترای رسانه فقط 8 میلیون تومان!»

-فرض کنید من دیپلم هم ندارم، مدرک معادل دکترا به من می‌دهید؟

-بله! خانه‌دار و بچه‌دار! زنبیل...

-مجوز دارید؟

- بله آقا! از وزارت علوم مجوز داریم!

-نیازی هست در دوره‌ای شرکت کنم؟

- نه آقا! فرمالیته است!

-چقدر طول می‌کشد که به من مدرک بدهید؟

-دو ماه! چون سرمان شلوغ است!

مبارکِ شورایعالی انقلاب فرهنگی باشد! شورایی که معاون دبیرخانه‌اش همین چند روز قبل در مصاحبه با مرآت گفت شورا به همه وظایف خود عمل کرده است! بله البته شورا به همه وظایف خود عمل کرده است که در ساحت رسمی، عده‌ای که از دکتری فقط آمپول‌بازی دوران کودکی را آموخته‌اند، می‌توانند تست بزنند و وارد عالی‌ترین دوره تحصیلات عالی بشوند و در ساحت نه‌چندان رسمی هم به «هرکسی» پیشنهاد می‌شود که 8 میلیون بده، دوماهه مدرک DBA بگیر و برو هرجا که خواستی بگو من دکترم!

حقیقت این است که مسأله اسف‌بارتر است! اسف‌بار نیست، اسف‌بارتر است! متهم‌های ردیف اول این ماجرای اسف‌بارتر هم وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش هستند! آن‌ها هستند که سال‌های سال تب مدرک‌گرایی را در جامعه ما رواج دادند و کارخانه‌های دکترسازی‌شان چند ده هزار دکتر بیکار روی دست ملت گذاشته؛ بدون آن که خم به ابرو بیاورند و یا عذرخواهی کنند! و چرا عذرخواهی؟ کارویژه‌شان همین است! دکترسازی!

 وقتی تقاضا نباشد، عرضه معنا ندارد! و چرا نگوییم آن 8 میلیون نوش جانتان مدرک‌فروشان! مجوز وزارت علوم ندارید که دارید، مدرکتان قابل ارائه به دستگاه‌های مختلف نیست که هست، چیزی کم‌تر از دانشگاه‌ها به دکترهایتان می‌آموزید که نمی‌آموزید! یعنی اساسا نمی‌آموزید؛ هردوی شما نمی‌آموزید و الا چند ده‌هزار دکتر بیکار نداشتیم؛ حالا چند هزار دکتر بیکار یا باکار دیگر هم سهم شما!

کوتاه کنم سخن را! فایل صوتی ضمیمه شده به این یادداشت را گوش بدهید. کسی خواب دیده که اگر ظرف 6 روز این فایل را برای شش نفر نفرستید، اتفاق بدی برای شما می‌افتد، مثلا ممکن است دکتر بشوید!

محسن حسن‌زاده

انتهای پیام/

 

لد لددل دانلود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟

به گزارش خبرآنلاین ، قیمت طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت با بازدهی منفی بسته شد.

تجارت نیوز در خبری نوشت:این در حالی بود که هفته گذشته با وجود کاهش قیمت دلار و اونس جهانی طلا،‌ بازار فلز زرد تحت تاثیر ایجاد تنش در خصوص اجرای سامانه جامع تجارت و اعتراض طلافروشان قرار گرفته و برخلاف روند فاکتورهای اساسی در برخی روزها افزایشی بود.

بازار طلا به اخبار سیاسی گره خورد!

اخبار مساعدی که طی هفته گذشته در پی سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان روانه بازارهای مالی شد، جو مثبتی را در میان معامله‌گران به وجود آورد. در همین راستا برخی فعالان اقتصادی این سفر را زمینه‌ساز کاهش فشارهای اقتصادی و ارزی تعبیر می‌کنند و امیدوارند آینده بهتری در پرتوی تعاملات منطقه‌ای در انتظار تهران باشد.

علاوه بر آن، به نظر می‌رسد موضوع سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در تاریخ ۱۷ تا ۱۸ اردیبهشت، معامله‌گران را در لاک احتیاطی خواهد برد تا برآیند نتیجه این مذاکرات را در بازارهای مالی بسنجند. بنابراین ریزش یا افزایش قیمت در بازارهای مالی در روزهای آینده به اخبار سیاسی بستگی دارد. باید توجه داشت که عرصه سیاسی در ایران عرصه غافلگیری‌ در دقیقه ۹۰ است و برای همین‌ نمی‌توان قدم سیاسی و اقتصادی بعدی را پیش‌بینی کرد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی با رقم ۲۳۰۱ دلاری در حال معامله است. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۶ دلار و ۵۵ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ نیز روی رقم ۵۲ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاده است.

مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد

قیمت سکه امامی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت روی رقم ۴۱ میلیون و ۸۰۹ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه‌ بهار روی قیمت ۳۸ میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی ایستاد. گفتنی است قیمت نیم‌سکه و ربع سکه به ترتیب با قیمت ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه گرمی روز پنجشنبه روی رقم ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی ایستاد.

قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته افزایش محدودی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۲۰ هزار تومانی در کانال ۱۴ میلیون تومانی بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۸ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۴۸ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۰۲ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روز پنجشنبه بیشتر از رشد قیمت افزایش دارد. حباب سکه امامی ۳۰۰ هزارتومان، سکه بهار ۲۷۸ هزار تومان،‌ نیم‌سکه ۲۵۴ هزار تومان، ربع‌سکه ۲۲۷ هزار تومان و سکه گرمی ۲۱۴ هزار تومان افزایش دارد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902799

دیگر خبرها

  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟